Ζάππειο∙Μέγαρο∙Αθήνα

20∙22∙Μαΐου∙2023

Προγραμματισμένες συναντήσεις @ ECDM Expo

Συναντήστε τους μελλοντικούς σας συνεργάτες!

Βοηθάμε τους εμπορικούς μας επισκέπτες να συναντήσουν τους κατάλληλους ανθρώπους!

Αν είστε επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε να κλείσετε συνάντηση με κάποια από τις εταιρείες-εκθέτες της ECDM Expo, χρησιμοποιήστε αυτή την υπηρεσία. Είναι εύκολο και άμεσο.

Οι συναντήσεις B2B είναι προκαθορισμένες και στοχευμένες. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να βρουν νέους πελάτες και συνεργάτες.

Οι συναντήσεις B2B σας βοηθούν να μεγιστοποιήσετε τον αντίκτυπο της συμμετοχής σας και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κάνετε υψηλής ποιότητας επιχειρηματικές συνδέσεις.

Έχοντας επικοινωνήσει με τους εκθέτες εκ των προτέρων, υπάρχει αρκετός χρόνος προετοιμασίας και για τα δύο μέρη για τις συναντήσεις.

Στόχος μας, είναι να βρείτε τις εταιρείες-εκθέτες που αντιστοιχούν στις ανάγκες σας και έχουν ενδιαφέρον για την εταιρεία σας. Το αμοιβαίο συμφέρον και των δύο μερών παρέχει την υψηλή αποδοτικότητα του χρόνου που αφιερώνεται στις συναντήσεις!

Επιλέξτε από τον κατάλογο την εταιρεία με την οποία θέλετε να πραγματοποιήσετε συνάντηση, κάντε τη δωρεάν εγγραφή σας στην πλατφόρμα, βρείτε το διαθέσιμο χρονικό διάστημα που εξυπηρετεί και στείλτε το αίτημά σας.

Κατόπιν, θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα από την εταιρεία, σχετικά με τη συνάντησή σας.

Image

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Για επισκέπτες

Για εκθέτες

Image

Ζάππειο/Μέγαρο/Αθήνα

14&15/Μαΐου/2022

Η εκθεση ξεκινάει σε:

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ!